Eläimet

Täällä pääset tutustumaan yhdistyksen kodittomiin eläimiin sekä valokuvien että luonnekuvausten avulla.  Jos joukosta ei tunnu löytyvän juuri itselle sopivaa lemmikkiä, kannattaa sivuilla vierailla uudestaan, tai ottaa meihin yhteyttä puhelimitse. Aivan kaikkia kodittomia ei ole välttämättä ehditty päivittää nettiin, joten aina kannattaa kysyä!

Eläintiedustelut aina eläimen esittelyn yhteydessä olevaan numeroon henkilökohtaisesti soittamalla!

Huomioithan, että teemme tätä työtä omalla vapaa- ajallamme, emmekä aina voi vastata puhelimeen. Jos niin käy, kannattaa soittaa myöhemmin uudelleen.

 


ELÄINTEN LUOVUTTAMISESTA UUTEEN KOTIIN:

 

*Kun haluat antaa kodin eläinsuojeluyhdistyksen kodittomalle eläimelle, tutustu ensimmäisenä  LUOVUTUSSOPIMUKSEEMME jonka löydät tämän sivun vasemmasta alareunasta.
Tämä sopimus tulee allekirjoitettavaksi eläimen noudon yhteydessä, joten olisi hyvä perehtyä siihen jo ennen eläimeen tutustumista.

*Jos luovutussopimuksessa on jotain josta haluat keskustella tai kysyä, ota meihin rohkeasti yhteyttä!

*Kun luovutussopimus on tuttu ja olet löytänyt juuri Sinulle sopivan eläimen, soita eläimen yhteystietonumeroon. Tämän löydät ko. eläimen sivun alalaidasta. Sitä kautta pääset sopimaan milloin pääsisit tutustumaan eläimeen.

*Jos tutustumisen jälkeen päätät antaa eläimelle kodin, tulee sinun maksaa eläimen kulukorvaus ENNEN eläimen hakemista. Luovutussopimus allekirjoitetaan eläintä haettaessa, ja samalla tulee näyttää kuitti kulukorvauksesta. Kulukorvauksen voi maksaa myös käteisellä noudon yhteydessä, jos näin erikseen sovitaan. Emme pysty luovuttamaan eläimiä velaksi.

HUOM! PÄÄSÄÄNTÖISESTI LUOVUTAMME KISSOJA VAIN SISÄKISSOIKSI!      
Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö kissaa saisi ulkoiluttaa valjaissa, tai päästää katettuun ulkotarhaan ulkoilemaan :)

 

KULUKORVAUKSET:

 

Uroskissa 100€

Naaraskissa 120€

Koirien hinta on aina tapauskohtainen, ei kuitenkaan alle 50€

Muiden eläinten hinta on myös tapauskohtainen.

Mitään eläintä ei luovuteta ilmaiseksi!.

 

ELÄIMELLE TEHDYT TOIMENPITEET ENNEN LUOVUTUSTA:
 

* Kissat luovutetaan rokotettuina, leikattuina ja madotettuina ja sirutettuina.

*Koirat luovutetaan rokotettuina ja madotettuina. Leikkaus ei ole pakollinen.

*Muut eläimet luovutetaan eläinlajin asianmukaiset hoitotoimenpiteet tehtyinä.

 

SIRUTUS

Ssesy on aloittanut eläinten tunnistemerkitsemisen Turvasiruilla.
Mikäli eläimen kohdalla on teksti sirutettu, sinulla on mahdollisuus 15€ maksulla luovutuksen yhteydessä rekisteröidä siru.
 

Kun mikrosirutetun lemmikin tiedot viedään Turvasiru-verkkopalveluun, saa lemmikki parhaan mahdollisen turvan. Jos Turvasiru-palvelussa mukana oleva lemmikki katoaa omistajaltaan, voivat eläinsuojeluviranomaiset eläimen löydyttyä saada tämän tunnusnumeron avulla välittömästi selville omistajan tiedot ja ottaa häneen yhteyttä. Palvelu toimii internetissä 24/7.


 

 

 

 

Möttönen päätyi pienenä pentuna SSESY:n sijaiskotiin. Pikku Möttönen oli onnekas ja pääsi omaan rakastavaan kotiin.

Kiharaturkkinen Kaapo- poika löysi oman kodin.

Leikkisä ja rapsutuksista pitävä Kassu sai myös oman kodin.