Adoptoi

Täällä pääset tutustumaan yhdistyksen kodittomiin eläimiin sekä valokuvien, että luonnekuvausten avulla. Jos joukosta ei tunnu löytyvän juuri itselle sopivaa lemmikkiä, kannattaa sivuilla vierailla myöhemmin uudestaan, tai ottaa meihin yhteyttä puhelimitse.

Kaikista kodittomista ei ole vielä esittelyä netissä, joten aina kannattaa kysyä!

Huomioithan, että teemme tätä työtä omalla vapaa- ajallamme, emmekä aina voi vastata puhelimeen. Jos niin käy, kannattaa soittaa myöhemmin uudelleen.

 

Haluatko adoptoida kodittoman?

Kun haluat antaa kodin eläinsuojeluyhdistyksen kodittomalle eläimelle, tutustu ensimmäisenä  luovutusehtoihimme. Nämä ehdot sisältyvät luovutussopimukseemme, joka tulee allekirjoitettavaksi eläimen noudon yhteydessä, joten siihen olisi hyvä perehtyä jo ennen eläimeen tutustumista.

Kun luovutusehdot ovat tuttuja ja olet löytänyt juuri Sinulle sopivan eläimen, soita eläimen yhteystietonumeroon. Tämän löydät ko. eläimen esittelystä. Sitä kautta pääset sopimaan milloin pääsisit tutustumaan eläimeen.

Jos tutustumisen jälkeen päätät antaa eläimelle kodin, tulee sinun maksaa eläimen kulukorvaus ennen eläimen hakemista. 

 

Luovutamme kissoja pääsääntöisesti vain sisäkissoiksi!
Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö kissaa saisi ulkoiluttaa valjaissa, tai päästää katettuun ulkotarhaan ulkoilemaan :)

 

Kulukorvaukset

  • Uroskissa 140€
  • Naaraskissa 160€
  • Koirien hinta on aina tapauskohtainen.
  • Muiden eläinten hinta on myös tapauskohtainen.

 

Möttönen päätyi pienenä pentuna SSESY:n sijaiskotiin. Pikku Möttönen oli onnekas ja sai myöhemmin oman rakastavan kodin.
Kiharaturkkinen Kaapo-poika löysi oman kodin.
Irmeli löytyi hylättynä pahvilaatikosta.