Elli

8.9.2019

ELLI

Elli on noin 2-vuotias kiltti ja rauhallinen tyttökissa. Siitä on kuoriutunut ihmisrakas ja leikkisä kissa, joten se on aivan täydellinen rakkauspakkaus. Ellillä on kaunis mustavalkoinen väritys ja sen silmät ovat keltaiset kuin pantterilla. Elli saapui sijaiskotiin pentujensa kanssa, jotka se hoiti mallikkaasti. Pennuista vielä Ronja odottaa omaa kotia. 

Elli on sijaiskotiaikana rohkaistunut hurjasti siitä piilossa kyyhöttävästä, kaikkea epäilevästä ties mitä kokeneesta. Sillä on sijaiskodissa turvapaikka, missä se vieläkin käy keräämässä rohkeutta ja rauhoittumassa, kun oikein kovasti jännittää tai epäilyttää. Mutta uteliaisuus kyllä voittaa! Vaikka Elli on rauhallinen, on sillä leikkisä puolensa. Sijaiskodissa se on tykännyt ainakin laservalosta, jota se metsästää tomerana. Höyhenlelu on Ellille aluksi paljon epäilyttävämpi, mutta seuraamalla muiden kissojen esimerkkiä se uskaltautui aluksi käydä vähän läppäämässä ja juoksi sitten lujaa turvapaikkaan piiloon ja taas sieltä takaisin saalistamaan komeine loikkineen. Elli tykkää myös katsella ikkunasta maailmanmenoa.

Elliä epäilyttää kaikki uusi ja outo, joten sen käsittely vaatii aikaa ja kärsivällisyyttä. Elli ei käytä kynsiä ja hampaita muuten kuin oikeasti epämiellyttävässä tilanteessa. Pilleriruisku on todettu käteväksi. Paikasta toiseen nostaminen onnistuu vaikka Elli sitä jännittääkin. Se viihtyy seisten sylissä vaihtelevasti, joskus silitettävänäkin. Elli tykkää rapsutuksista ja silityksistä. Se jännitti vieraita vain tovin ja vieraatkin saivat paijata neitiä. Nykyään Elli tulee hakemaan hellyyttä hyppäämällä sohvalle, kiehnäämällä jaloissa tai joskus se tulee muuten vain jalkoihin nukkumaan.

Perusjutut ovat Ellillä kunnossa, osaa tehdä asiansa hiekkalaatikkoon ja raapimapuu saa kyytiä eli osaa raapia oikeista paikoista. Ellille maistuu viljaton kissanruoka ja myös pakastehiiret ovat sen mieleen. 

Ellin uusi koti saisi olla rauhallinen ja kärsivällinen, koska luottamuksen rakentaminen uuteen ihmiseen ottaa oman aikansa. Elliä ei suositella perheeseen, jossa on pieniä lapsia (isommat lapset ok) tai koiria. Elli on kyllä tutustunut pariinkin koiraan, mutta ei välttämättä viihdy koiran kanssa. Muiden kissojen kanssa Elli tulee toimeen ja kaveriksi sopisi parhaiten kiltti yksilö, mutta Elli pärjää myös ainoana lemmikkinä. 

Elli on leikattu, rokotettu, sirutettu ja loishäädetty.

Tutustuthan luovutusehtoihimme etukäteen. Ne löytyvät täältä.

 

TIEDUSTELUT/MARIKA

045 1346 905

Parhaiten tavoitettavissa  ma-to klo 12-20, pe 12-18

(vain puhelut, ei tekstiviestejä)