Into ja Viuhti

3.10.2022

 

Jos etsit energistä ja uteliasta parivaljakkoa, tässä sitä on! Into ja Viuhti ovat syntyneet kesän alussa ollen tällä hetkellä noin 4,5 kk ikäisiä. Pojat ovat väritykseltään lähes toistensa kopiot. Intolla on vähän leveämmät kasvot, Viuhti on vähän veljeään vaaleampi ja on värityksessä muitakin pieniä eroja. Molemmat ovat kuitenkin harmaan sävyiset ruskeatiikerit pienillä valkoisilla lisäyksillä kasvoissa ja tassuissa. Varmin tapa erottaa kumpi on kumpi, on punnita: Into painaa vähän enemmän kuin Viuhti.

 

Saapuessaan pojat olivat pieniä suhinapalloja, koska ihminen pelotti. Siitä on päästy jo pitkälle. Nykyäänkään pojat eivät varsinaisia sylikissoja vielä ole, mutta Viuhti tulee iltaisin mahan päälle nukkumaan ja yrittää sänkyynkin. Into on varovaisempi, mutta tulee veljensä perässä ihmisen viereen unille.

Into on innokkaasti jokaisen lelun perässä, erityisesti onkilelu on kiva. Viuhdin lempilelu on veljen häntä. Ruoka maistuu, mutta aivan lemppari on kanankaulat. Niitä pitää syödä vähän muristen, ettei vain kukaan vie herkkupalaa suusta. Muuten veljekset antavat nätisti leikata kynnetkin, vaikka eivät toimituksesta erityisemmin tykkääkään.

Aivan alusta asti molemmat pojat ovat tehneet vessa-asiat mallikkaasti hiekkalaatikkoon, eikä vahinkoja ole sattunut sen ulkopuolelle. Sen sijaan kaikkea muuta on sattunut ja tapahtunut. Pojat ovat erittäin kilttejä, kun saavat aktivointia, mutta jos heidät jättää keksimään itse itselleen tekemistä, he leikkaavat kasveista pistokkaita, imeskelevät villavaatteisiin reikiä, pureskelevat laturinjohdot…
Heillä on periaatteena “Jos yllän siihen, se on kissanlelu”. Tästä syystä välillä on etsitty ratkojaa, laturin adapteria tai muuta pikkutavaraa, kun kissa on leikkinyt sillä jalkapalloa huoneesta toiseen.

Pahuuttaan pojat eivät näitä jekkuja tee vaan tylsyyttään. Kun sinnikkäästi antaa herkkutikun vaihdossa laturin johdosta, tarjoaa riittävästi tekemistä ja sallittuja leluja ja pitää kielletyt tavarat poikien ulottumattomissa, yhteiselo sujuu mallikkaasti. Jyrsimisintoa ruokkii tällä hetkellä hampaiden vaihtuminen, joten se todennäköisesti laantuu poikien aikuistuessa.

Pojat luovutetaan vain samaan kotiin, jossa ei mielellään ole ennestään kissoja. Tämä siksi, että pojille on tapahtunut sijaiskodissaan altistuminen mykoplasma-bakteerille, joten he saattavat olla sen oireettomia kantajia, vaikka söivätkin nätisti annetun antibioottikuurin ja ovat oireettomia. Tauti ei voi tarttua ihmisiin, vain toisiin kissoihin. 

 

Molemmat luovutetaan useasti madotettuna, sirutettuna, rokotettuna ja
leikattuna sekä FiV/FeLV-testattuna terveeksi.

 

Tutustuthan luovutusehtoihimme 
etukäteen.

 

KOTIHAKEMUKSET

 

Kattavat hakemukset kotiesittelyineen ja yhteystietoineen (erityisesti puhelinnumero) adoptiolomakkeen kautta. Lomakkeella voit kysyä myös lisätietoja kissoista. Vastaamme niihin sähköpostitse tai puhelimitse. Sopivien ehdokkaiden haastattelut hoidetaan kuitenkin puhelimitse.

 

Adoptiolomakkeeseen pääset tästä.

Into
Viuhti