Lili

16.11.2022

 

Kaunis pikkuinen Lili-tyttönen etsii omaa kissakaverillista kotiaan!

 

Lili löytyi elokuun alussa autokatoksesta emonsa ja kahden veljensä kanssa. Heidät saatiin kaikki loukutettua turvaan kasvamaan sijaiskotiin. Lili on nyt noin 5 kuukauden ikäinen. 

Lili on touhukas neiti, joka tykkää kovasti painia veljiensä kanssa, riehua leluilla ja ehdottomasti kiipeillä. Lili toivookin uuteen kotiinsa leikkisää kissaseuraa ja mielellään ihmisiäkin useampi leikittämään. Lili voi lähteä omaan kotiin myös emonsa Hämyn kanssa tai jonkun toisen meillä olevan pennun kaverina.

Lili on silti ihmisiä kohtaan hieman varautunut, eikä hakeudu omaehtoisesti syliin tai ihmisten luo. Lili on kuitenkin reipastunut paljon ja on nykyään rohkea pentu tutkimaan ja tekemään. Lili on täysin käsiteltävissä oleva pentu. Varsinkin, jos on ruokaa tai herkkuja tarjolla, silloin Lili on paikalla ja silitykset ovat mieluisia.

Lilin kesyyntymiseen on osaksi saattanut vaikuttaa myös hänen emonsa Hämy, joka saatiin loukutettua vasta viikko pentujen löytymisen jälkeen. Hämy on ollut tiukka äiti, joka on hoitanut pentuja todella tarkasti ja paimentaa näitä edelleen kovasti.

Sijaiskodissa Lili on tottunut nuoriin kouluikäisiin lapsiin, joten suhtautuu suopeasti lasten ääniin ja käsittelyyn sekä viihtyy lasten leikitettävänä. Lili on tottunut myös ison koiran seuraan. Tämä ei Liliä pelota ollenkaan vaan koiraystävältä on hauskaa hakea märkä suukko. Lilille on maistunut hyvin monipuolisesti kuiva- ja märkäruoka. Neiti osaa käyttää moitteetta hiekkalaatikkoa.

 

Lili luovutetaan useasti madotettuna, sirutettuna, rokotettuna ja
leikattuna sekä FiV/FeLV-testattuna terveeksi.

 

Tutustuthan luovutusehtoihimme 
etukäteen.

 

KOTIHAKEMUKSET

 

Kattavat hakemukset kotiesittelyineen ja yhteystietoineen (erityisesti puhelinnumero) adoptiolomakkeen kautta. Lomakkeella voit kysyä myös lisätietoja kissoista. Vastaamme niihin sähköpostitse tai puhelimitse. Sopivien ehdokkaiden haastattelut hoidetaan kuitenkin puhelimitse.

 

Adoptiolomakkeeseen pääset tästä.