Miina ja Ruuti

10.12.2019

 

MIINA JA RUUTI

 

Sisarukset Miina ja Ruuti ovat reippaita 8 kuukauden ikäisiä kissanuorukaisia. Molemmat ovat hyvin sosiaalisia ja tottuneet erilaisten ihmisten käsittelyyn.

Miina on mustavalkoinen tyttö, jolla on persoonallinen tapa kantaa häntäänsä tiiviisti selän päällä. Se on veljeään Ruutia pienempi ja hieman rauhallisempi.

Ruuti on isokokoinen poika, jolla on kauniilla tabbykuvioilla täplittynyt turkki. Vatsapuoli on täysin valkoinen. Ruuti on siskoaan vauhdikkaampi.

Kun sisaruksia leikittää yhteiselllä lelulla, Miina-tyttö helposti luovuttaa leikin veljelleen Ruutille. Yhdessä kuitenkin painitaan tasavertaisesti. Kaksikko ei juurikaan vierasta ja ottavatkin uudet ihmiset reippaasti vastaan.

Molemmat viihtyvät rapsuteltavina ja tulevat syliin nukkumaan niin halutessaan. Ruutilla on myös tapana nuolla ihmispalvelijan hiuksia.

Ihastuttava, osallistuva ja utelias sisaruspari etsii yhteistä kotia. Ystävällisinä kissoina he sopivat myös perheeseen, jossa on pieniä lapsia. Energisiä kissakavereita saa myös olla.

Miina ja Ruuti asioivat hiekkalaatikola mallikkaasti ja syövät niille tarjottuja ruokia, pääosin viljattomia. Raakaruokaa ovat maistelleet myös innokkaina.

Miina ja Ruuti on leikattu, rokotettu, sirutettu ja madotettu.

 

Tutustuthan luovutusehtoihimme etukäteen.

Tiedustelut / Marika

045 1346 905

Parhaiten tavoitettavissa ma-to klo 12-20, pe 12-18

(vain puhelut, ei tekstiviestejä)

Miina ja Ruuti noin 4 kuukauden iässä
Ruuti ja Miina
Miina
Miina
Ruuti
Ruuti
Ruuti