Myrtsi

19.1.2020

MYRTSI

Tämä jopa itämaiset piirteet omaava komistus tässä on nimeltään Myrtsi.

Myrtsi on noin puolivuotias pikkuherra, jolta ei temperamenttia puutu. Sen lempipuuhaa on ihan kaikenlainen leikkiminen, mitä hurjempaa sen mukavempaa. Huiskalelujen ja pallon perässä kirmaaminen on se ihan ykkösjuttu ja siinä tohinassa herra välillä unohtaakin kaiken muun ympäriltään. Hyppiminen ja kiipeily menee myös listan kärkipäähän mieluisissa asioissa. 

Sijaiskotiin muuttaessaan Myrtsi oli todella arka ja pysyttelikin pitkään pesien kätköissä piilossa ihmisiltä. Nopeasti sen hurmaava persoona kuitenkin alkoi tulla esiin ja se alkoi luottaa varauksella sijaiskotinsa ihmisiin.

Nykyään Myrtsi on hyvinkin reipas kaveri ja luottaakin hienosti sijaiskotinsa ihmisiin. Se rakastaa silittelyä, mutta vain silloin kuin häntä itseään sellainen huvittaa. Sylissä Myrtsi harvemmin vielä viihtyy, mutta oma-aloitteisesti saattaa välillä käväistä siinäkin. Vieraat ottaa vastaan varauksella, mutta tutummat kyläilijät saattavat  saada jo hieman rapsutellakkin.

Liian nopea lähestyminen ja liikkeet saavat Herran ottamaan jalat alleen, mutta koska se on niin utelias ja rohkea, palaa se pian kuitenkin tutkimaan häntä lähestynyttä henkilöä, ehkä siinä toivossa, että tämä ryhtyisi leikkiin hänen kanssaan.

Ruokien kanssa Myrtsi ei nirsoile, välillä jopa liiankin ahneesti söisi toistenkin ruuat, tai ainakin niin paljon että saa oman nälkänsä sammutettua, onhan hän sentään kasvava poikanen vielä! 

Vessa-asiatkin hoidetaan asianmukaisesti laatikoihin. 

Nyt on tullut Myrtsin aika etsiä sitä ikiomaa ihmistään/ihmisiään, joihin saisi alkaa omaan tahtiinsa tutustumaan ja luottamaan. Tästä herrasta kuoriutuu varmasti sellainen kehräävä sängyn valtaaja, joka vaatii paljon huomiota ja rakkautta ihmisiltään. 

Myrtsi ei sovellu perheeseen, jossa on ihan pieniä lapsia, koska saattaa välillä olla hyvinkin hurja leikeissään. Myöskään ainoaksi kissaksi Myrtsi ei sovellu, koska tarvitsee paini/nukkumakaverin. 

Sijaiskodissa Myrtsillä onkin ollut oma sydänkäpynsä: Ninni, jonka kanssa on jakanut nukkumapaikan tähän asti.

Myrtsi luovutetaan steriloituna, rokotettuna, sirutettuna ja useaan kertaan loishäädettynä.

Tutustuthan luovutusehtoihimme etukäteen.

YHTEYDENOTOT/ REETA 

041-490 7392

Myrtsi pienenä.