Nappi

20.10.2019

NAPPI

Nappi on kesäkuussa 2019 syntynyt nuori leikattu kolli. Tämä frakkipukuinen villikko hurmaa luonteellaan. Nappi sai nimensä silmistään, joilla se pikkupentuna napitti kaikkea vähänkään mielenkiintoista. Utelias luonne on säilynyt, ja Nappi osallistuukin mielellään kaikkeen: Hän varmistaa, että ruuvit ovat varmasti kuolleet, ennen kuin ne ruuvataan paikoilleen ja ottaa makutestit langasta, kun sitä kudotaan.

 

Energia ei Napilta lopu. Se sopiikin parhaiten perheeseen, jossa on nuoria lapsia, jotka jaksavat leikittää. Jos leikityksen laiminlyö, Nappi keksii kyllä itselleen tekemistä, mutta se ei aina ole ihmiselle mieluista. Nappi ei ole varsinainen sylikissa, mutta tulee mielellään ihmisen viereen nukkumaan. Napin lempileluja ovat erilaiset pienet pehmolelut, joita se kantaa suussaan ja heittelee ilmaan. Myös kissanminttu ja erilaiset pallot kiinnostavat.

 

Ruuan suhteen Nappi ei nirsoile, mutta hänellä on herkkä maha, ja useat laadukkaatkin kissanruokamerkit ovat saaneet hänellä masun sekaisin. Siksi varminta on tarjota hänelle raakaruokaa, mutta ei nautaa.

 

Nappi tykkää kiipeillä ja tarkkailla tapahtumia ylhäältä käsin. Hän seuraa erityisesti sijaiskodin kahta aikuista kissaa, ja matkii niitä tarkasti. Ne ovatkin opettaneet Napille, miten peppu pidetään puhtaana, miten käytetään vessaa ja mitä kannattaa pelätä (imurointi) ja mitä ei (imuri). Nappi arvostaisikin uudessa kodissaan leikkikaveria.

Parhaillaan Nappi opettelee kulkemaan valjaissa pihalla, mutta tämän opettelu on vielä alkuvaiheessa, ja Napista vielä aika pelottavaa.

Nappi on sirutettu, rokotettu, madotettu ja leikattu.

 

Tutustuthan luovutusehtoihimme etukäteen. Ne löytyvät täältä.

 

TIEDUSTELUT/MARIKA

045 1346 905

Parhaiten tavoitettavissa  ma-to klo 12-20, pe 12-18

(vain puhelut, ei tekstiviestejä)