Sirius

25.3.2016

Päivitetty 16.9.2019

Sirius on n. 5 -vuotias leikattu uroskissa. Sirius tykkää seurata ihmisten touhuja sivusta turvallisen etäisyyden päästä, tutkailee, mutta ei ole arkuutensa vuoksi paijailtava sylikissa. Se kuuntelee, kun sille juttelee, niin kuin ymmärtäisi jutun jujun. Siitä saa todella hyvän kuuntelijan joka ei ikinä keskeytä. Sirius tulee muiden kissojen kanssa erinomaisesti toimeen ja itseään isomman kanin kanssa on myös tehnyt tuttavuutta. 

Sirius on sijaiskodissa syönyt pääasiassa viljatonta kuivaruokaa ja vatsa on pysynyt sillä kunnossa. Raaka liha ja kala kuuluvat myös ruokavalioon. Sirius on leikkisä vaikka onkin arka. Sirius on perusluonteeltaan rauhallinen, mutta ahdistettuna puolustautuu, kukapa nyt matolääkkeitä vapaaehtoisesti nielisi. Kova hälinä pelottaa sitä, joten toiveissa olisi rauhallinen ja arkaa kissaa ymmärtävä loppuelämän koti.

Sirius luovutetaan rauhalliseen kotiin missä ei ole pieniä lapsia tai härvääviä koiria. Siriukselle olisi todella hyvä, jos uudessa kodissa olisi esimerkillinen kissakaveri, johon tukeutua kun elämä käy liian jännittäväksi. 

Sirius on kastroitu, rokotettu, sirutettu sekä useasti loishäädetty. 

Tutustuthan luovutusehtoihimme etukäteen.

 

TIEDUSTELUT / MIA

044 946 6080