Toivo

4.3.2019

Toivo on n. 8 kuukauden ikäinen uroskissa. Toivo tuli sijaiskotiin emonsa ja adoptiosisarusten kanssa. Emo ei toipunut suuresta leikkauksesta ja se täytyi saatella sateenkaarisillalle. Toivolta lähti emon turva, ja se otti mallia puolivilleistä adoptiosisaruksista, joten pojasta tuli arka. Nykyään Toivo on utelias, mutta katselee ihmisen touhuilua turvallisen matkan päästä mielellään.

Sijaiskodissa innostuu helposti leikkimään ja siinä unohtuukin monesti että niin tosiaan se turvaväli, ja häkeltyy kun leikissä välillä istuu ihmisten jalkojen päällä. Sen jälkeen menee kauemmaksi tuumailemaan tilannetta, jonka jälkeen se taas unohtuu uudestaan.

Vieraista Toivo ei niin välitä, vaan luikkii aluksi piiloon ja tulee pois sitten kun siltä tuntuu. Silittely Toivoa kovin vielä jännittää, kodilta vaaditaankin malttia, rauhallisuutta ja aikaa että tämä hurmuri saisi tutustua omaan tahtiin kaikkeen ja vahvistaa luottamusta ihmisiin.

Toivolle sopisi kaveriksi rohkea kissakaveri taikka useampi. Toivoa myös jännittää pienet lapset. Osaa hoitaa asiansa hiekkalaatikkoon. 

Toivo on leikattu, rokotettu, sirutettu ja madotettu.

 

Tutustuthan luovutusehtoihimme etukäteen.

 

Tiedustelut / Marika

045 1346 905

Parhaiten tavoitettavissa ma-to klo 12-20, pe 12-18

(vain puhelut, ei tekstiviestejä)