Usva

3.10.2022

 

Monesta liemestä selvinnyt Usva-kissa etsii rauhallista loppuelämän kotia, jossa saa viettää lokoisia (eläkeläis)kissanpäiviä.

Usva on sievä mustavalkoinen neitikissa, jonka iäksi on arvioitu noin 7-8 vuotta. Usva on käytökseltään kovin leppoisa ja elämästä nauttiva. Tästä johtuen sijaiskodissa ollaan alettu kutsua Usvaa Mummukaksi. Kunhan kodista löytyy pehmoinen ja lämmin nukkumapaikka, säännöllisesti ruokaa kupista, puhdas vessalaatikko sekä rakastava ihminen, on Mummukan suurimmat tarpeet täytetty. Ai niin! Herkkuja ei suinkaan saa unohtaa ja Usva onkin oppinut muutaman tempun, joiden avulla saa herkkuhimonsa tyydytettyä!

Välillä Usva innostuu myös onkilelulla leikkimisestä, mutta ehdottomasti parasta on vain loikoilu ja elämästä nauttiminen. Usva myös tulee yleensä itse hakemaan rapsutuksia, kun hellyydenpuuska yllättää.

Usva on elänyt muiden kissojen kanssa, mutta sijaiskodissa on huomattu selvästi, että mieluummin Usva olisi oman kotinsa ainut kissa. Tästä ja rauhaa rakastavasta luonteestaan johtuen Usva etsii kissatonta ja aikuisten ihmisten kotia.

Usvalla on ollut terveyden kanssa ongelmia ja vaikka tällähetkellä Usva elää normaalia kissan elämää, vaatii sappisairaus jatkossakin seurantaa ja kontrollikäyntejä eläinlääkärillä. Tämän sairauden vuoksi Usvalla on toistaiseksi päivittäin annettava kortisonilääkitys. Lääkintä onnistuu kuitenkin helposti. Lisäksi Usvalla on hammassyöpymää, joka vaatii säännöllisen hammastarkastuksen ja -röntgenin. Usvan hyvinvoinnin ja elämän puolesta on taisteltu, joten tulevan kodin on ehdottoman tärkeää pystyä sitoutumaan hoitoon myös jatkossa. Usva on ansainnut turvalliset ja kivuttomat loppuelämän vuodet. Sijaiskoti kertoo mielellään lisää Usvan terveysasioista.

 

Usva luovutetaan useasti madotettuna, sirutettuna, rokotettuna ja
leikattuna sekä FiV/FeLV-testattuna terveeksi.

 

Tutustuthan luovutusehtoihimme 
etukäteen.

 

KOTIHAKEMUKSET

 

Kattavat hakemukset kotiesittelyineen ja yhteystietoineen (erityisesti puhelinnumero) adoptiolomakkeen kautta. Lomakkeella voit kysyä myös lisätietoja kissoista. Vastaamme niihin sähköpostitse tai puhelimitse. Sopivien ehdokkaiden haastattelut hoidetaan kuitenkin puhelimitse.

 

Adoptiolomakkeeseen pääset tästä.