Ninni

8.11.2019

NINNI

Tässä on Ninni. Hän on hyväkäytöksinen ja kaikinpuolin helppo vanharouva. Ikää hänelle on kertynyt jo kymmenisen vuotta, mutta hän on hyvävointinen ja kovin elämänhaluinen kaveri. 

Ninni tykkää rapsutteluista ja nauttiikin kovin saamastaan huomiosta. Ninni on tottunut elämään sekä sisällä, että ulkona, mutta suurimman osan elämästään on kuitenkin ollut sisäkoirana. Hän onkin täysin sisäsiisti. 

Ninni on korkeasta iästään huolimatta aina valmis lähtemään lenkille, kun sen aika on. Osaa kulkea hyvin hihnassa ja jaksaa kulkea pitkiäkin lenkkejä. Ninni pitää lenkeistä myöskin polkupyörän kanssa.

Vanharouva on hyvin ystävällinen kaikkia kohtaan ja pitää siitä, että saa huomiota ja rapsutuksia. Pitää myös lapsista. Sijaiskodissa on kolme pientä innokasta alle kouluikäistä poikaa, joilla energiaa riittää. Ninni osaa hienosti käyttäytyä heidän lähellään ja ottaa hellyyttä myös heiltä vastaan nätisti.

Ninni haukkuu herkästi miehille, mutta ei ole kuitenkaan vihainen. Erityisesti miehet työtakeissaan aiheuttaa ihmetystä. 

Muiden koirien kanssa Ninni tulee toimeen, mutta näyttää kyllä nopeasti olevansa pomo. Kissan nähdessään saalisvietti herää. Varmuutta ei kuitenkaan ole joutuisiko kissa ruuaksi vaiko pussattavaksi, mutta emme lähtisi tätä kokeilemaan. On kuitenkin tottunut kanoihin, jotka pyörivät ympärillä. Ei yritä hyökkiä niitä kohti vaan antaa niiden olla rauhassa.

Etsimme Ninnille sitä loppuelämän kotia, jossa se saisi olla osa perheen arkea ja saisi kaiken mahdollisen rakkauden. 

Ninni luovutetaan uuteen kotiin madotettuna, rokotettuna ja sirutettuna.

TIEDUSTELUT/ TIINA
040-744 8503