Ssesy:n eläimet

Täällä pääset tutustumaan yhdistyksen kodittomiin eläimiin sekä valokuvien että luonnekuvausten avulla. Jos joukosta ei tunnu löytyvän juuri itselle sopivaa lemmikkiä, kannattaa sivuilla vierailla myöhemmin uudestaan, tai ottaa meihin yhteyttä puhelimitse. 

Kaikista kodittomista ei ole vielä esittelyä netissä, joten aina kannattaa kysyä!

Huomioithan, että teemme tätä työtä omalla vapaa- ajallamme, emmekä aina voi vastata puhelimeen. Jos niin käy, kannattaa soittaa myöhemmin uudelleen.

 

OMAN KODIN ANTAMINEN KODITTOMALLE

 • Kun haluat antaa kodin eläinsuojeluyhdistyksen kodittomalle eläimelle, tutustu ensimmäisenä  LUOVUTUSSOPIMUKSEEMME (PDF-tiedosto sivun vasemmalla puolella). Tämä sopimus tulee allekirjoitettavaksi eläimen noudon yhteydessä, joten olisi hyvä perehtyä siihen jo ennen eläimeen tutustumista.
 • Jos luovutussopimuksessa on jotain josta haluat keskustella tai kysyä, ota meihin rohkeasti yhteyttä!
 • Kun luovutussopimus on tuttu ja olet löytänyt juuri Sinulle sopivan eläimen, soita eläimen yhteystietonumeroon. Tämän löydät ko. eläimen esittelystä. Sitä kautta pääset sopimaan milloin pääsisit tutustumaan eläimeen.
 • Jos tutustumisen jälkeen päätät antaa eläimelle kodin, tulee sinun maksaa eläimen kulukorvaus ENNEN eläimen hakemista. Luovutussopimus allekirjoitetaan eläintä haettaessa, ja samalla tulee näyttää kuitti kulukorvauksesta. Kulukorvauksen voi maksaa myös käteisellä noudon yhteydessä, jos näin erikseen sovitaan. Emme pysty luovuttamaan eläimiä velaksi.

 

HUOM! PÄÄSÄÄNTÖISESTI LUOVUTAMME KISSOJA VAIN SISÄKISSOIKSI!      
Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö kissaa saisi ulkoiluttaa valjaissa, tai päästää katettuun ulkotarhaan ulkoilemaan :)

 

KULUKORVAUKSET:

 • Uroskissa 140€
 • Naaraskissa 160€
 • Koirien hinta on aina tapauskohtainen.
 • Muiden eläinten hinta on myös tapauskohtainen.

Mitään eläintä ei luovuteta ilmaiseksi!

 

ELÄIMELLE TEHDYT TOIMENPITEET ENNEN LUOVUTUSTA:

 • Kissat luovutetaan rokotettuina, leikattuina, madotettuina ja sirutettuina.
 • Koirat luovutetaan rokotettuina, madotettuina ja sirutettuna.
 • Muut eläimet luovutetaan eläinlajin asianmukaiset hoitotoimenpiteet tehtyinä.

 

SIRUTUS

Ssesy tunnistemerkitsemisee eläimet Turvasiruilla ja sirut rekisteröidään valmiiksi.

Kun mikrosirutetun lemmikin tiedot viedään Turvasiru-verkkopalveluun, saa lemmikki parhaan mahdollisen turvan. Jos Turvasiru-palvelussa mukana oleva lemmikki katoaa omistajaltaan, voivat eläinsuojeluviranomaiset eläimen löydyttyä saada tämän tunnusnumeron avulla välittömästi selville omistajan tiedot ja ottaa häneen yhteyttä. Palvelu toimii internetissä 24/7.

Möttönen päätyi pienenä pentuna SSESY:n sijaiskotiin. Pikku Möttönen oli onnekas ja sai myöhemmin oman rakastavan kodin.
Kiharaturkkinen Kaapo-poika löysi oman kodin.
Irmeli löytyi hylättynä pahvilaatikosta.
10-vuotias Aatu sai pysyvän kodin sijaiskodistaan.