Liity jäseneksi

 

Jäsenet ovat toiminnallemme äärimmäisen tärkeitä, oli sitten kyse aktiivijäsenestä tai kannatusjäsenestä. Voit itse päättää, miten tiiviisti haluat jäsenenä toimia. Jos haluat tulla mukaan talkoohommiin tai olla mukana kehittämässä Ssesyn toimintaa, niin ota rohkeasti yhteyttä hallitukseen. Jos taas pysyttelet mieluummin taka-alalla ja tahdot olla Ssesyn jäsen lähinnä kannatuksen vuoksi, on se meistä aivan yhtä upeaa!  Jäsenmaksut tuovat yhdistykselle säännöllistä taloudellista turvaa, jonka avulla pystymme ylläpitämään toimintaamme eläinten hyvinvoinnin parantamiseksi!

Jäsenmaksumme 2017:

  • Nuorisojäsen 25€ (alle 15v.)
  • Varsinainen jäsen 35€
  • Perhejäsen 20€ (ei lehteä)
  • Kannatusjäsen 200€
  • Ainaisjäsen 300€ (kertamaksu)

Voit liittyä jäseneksi täällä: SEY:n liittymislomake

 

Jäsenille lähetetään neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Eläinten Ystävä-lehti.

Eläinten ystävä on SEY Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liiton julkaisema jäsenlehti, jossa jaetaan tietoa sekä ajankohtaisista eläinten hyvinvointiasioista Suomessa ja kansainvälisesti sekä liiton monipuolisesta eläinsuojelutyöstä yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta aina ruohonjuuritasolle saakka. Lehdestä löytyy uutisten ja ajankohtaisartikkeleiden lisäksi koko perheelle sopivaa viihteellistä materiaalia sekä liiton paikallisyhdistysten tapahtuma- ja koulutustietoja.

Ssesyn jäsenenä saat jäsenkirjeen sähköpostitse kerran kuukaudessa sekä tunnukset jäsenhuoneeseemme. Jäsenhuoneessa voit mm. olla yhteydessä muihin yhdistyksen jäseniin sekä hallitukseen tai vastata kyselyihin yhdistyksemme toiminnasta.