Lilli

Lilli tuli alun alkaen hoitoon minulle pari kuukautta sitten, eli toukokuussa 2008, todella arkana kissana, tarkoituksenaan olla niin kauan kunnes Lillille löytyisi koti. Saapuessaan kuljetusboxissa tyttö oli todella pelokas ja tärisi. Boxista pois päästyä piiloutui sängyn alle pariksi päiväksi, öisin pimeällä vähän liikkui ja tutustui paikkoihin ja talon kolmeen muuhun kissaan.. aina kun ensimmäinen ihminen aamulla nousi, pakeni Lilli takaisin sängyn alle. Päästi silittämään kun luo meni, mutta silloinkin vielä kovin tärisi. Muutaman päivän jälkeen Lilli "muutti" saunan lauteiden alle, jossa majaili seuraavan viikon. Ei vieläkään syönyt eikä kunnolla juonut. Tuossa vaiheessa oli jo puhetta yhdistyksen kanssa, että kissa haettaisiin takaisin tuttuun paikkaan kissakaverinsa luo, kun ei näytä homma edistyvän.

Kunnes aivan yllättäen parin viikon jälkeen Lilli innostui leikistä, alkoi syömään ja juomaan ja liikkumaan muiden ihmisten ympärillä. Arka oli vielä, mutta edistystä tapahtui muutaman päivän sisällä aivan mahdottomasti. Ihastuin todella tuohon kauniiseen kissaan koko sydämmestäni. Olin miettinyt jo, että Lilli saisi kodin luotani,kunnes sain tiedon, että Lillille oli löytynyt uusi koti. Tieto veti hiljaiseksi, onhan Lilli mahtava kissatyttö. No onnekseni tästä uuden kodin tarjoajasta ei mitään enää kuulunut ja Lilli sai jäädä meille asumaan, lopullisesti.

Nyt tänä päivänä Lilli on kehittynyt aivan mahdottomasti. Viihtyy sylissä lujaa kehräten, nukkuu yöt vieressä painautuneena kylkeen.. Viisauttakin löytyy paljon, leikkiessä noutaa lelun uudelleen heitettäväksi ja tulee kutsuattessa luo. Olen todella tyytyväinen tähän päätöksen ja onnellinen siitä, että sain Lillin omakseni <3


Jenni