Kodittomat

Täällä pääset tutustumaan yhdistyksen kodittomiin eläimiin sekä valokuvien, että luonnekuvausten avulla. Jos joukosta ei tunnu löytyvän juuri itselle sopivaa lemmikkiä, kannattaa sivuilla vierailla myöhemmin uudestaan, tai ottaa meihin yhteyttä puhelimitse.

Kaikista kodittomista ei ole vielä esittelyä netissä, joten aina kannattaa kysyä!

Huomioithan, että teemme tätä työtä omalla vapaa- ajallamme, emmekä aina voi vastata puhelimeen. Jos niin käy, kannattaa soittaa myöhemmin uudelleen.

 

Haluatko adoptoida kodittoman?

Kun haluat antaa kodin eläinsuojeluyhdistyksen kodittomalle eläimelle, tutustu ensimmäisenä  luovutusehtoihimme. Nämä ehdot sisältyvät luovutussopimukseemme, joka tulee allekirjoitettavaksi eläimen noudon yhteydessä, joten siihen olisi hyvä perehtyä jo ennen eläimeen tutustumista.

Kun luovutusehdot ovat tuttuja ja olet löytänyt juuri Sinulle sopivan eläimen, soita eläimen yhteystietonumeroon. Tämän löydät ko. eläimen esittelystä. Sitä kautta pääset sopimaan milloin pääsisit tutustumaan eläimeen.

Jos tutustumisen jälkeen päätät antaa eläimelle kodin, tulee sinun maksaa eläimen kulukorvaus ennen eläimen hakemista. 

 

Luovutamme kissoja pääsääntöisesti vain sisäkissoiksi!
Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö kissaa saisi ulkoiluttaa valjaissa, tai päästää katettuun ulkotarhaan ulkoilemaan. :)

 

Kulukorvaukset

  • Aikuinen uroskissa 140€
  • Aikuinen naaraskissa 160€
  • Kissanpennut (alle 12kk) 180€
  • Koirien hinta on aina tapauskohtainen.
  • Muiden eläinten hinta on tapauskohtainen.

 

Myy vietti kaksi pitkää vuotta aivan yksin autiotalossa pelkän ruokinnan varassa. Kun hänet saatiin kiinnni, Myylle oli kertynyt paljon rakkautta varastoon, ja nopeasti hän saikin uuden ikioman ihmisen.
Mauri löytyi Seinäjoelta nälkiintyneenä ja turkki takussa. Todella pitkään oli jo käynyt pihassa syömässä, mutta oli todella arka. Sisälle päästyään alkujärkytys laantui hyvin nopeasti. Tämä hurmaava kolli sai oman kodin perheestä, jossa pääsi rakastamiensa lasten huomion keskipisteeksi.
Hylätyn navetan turvesangosta aivan pieninä haetut Miina ja Ruuti kasvoivat turvassa suuriksi ja saivat omat kodit.
Rockyn elämän tärkeimmät asiat ovat ruoka ja rapsutukset. Tämä karskin näköinen hurmuri nautti paijauksista niin että kuola valui hurinan lomassa. Opittuaan sisäkissan tavoille, hän sai nopeasti oman kodin.