Kodittomat

Täällä pääset tutustumaan yhdistyksen kodittomiin eläimiin sekä valokuvien että luonnekuvausten avulla. Jos joukosta ei tunnu löytyvän juuri itselle sopivaa lemmikkiä, kannattaa sivuilla vierailla myöhemmin uudestaan tai ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse tai puhelimitse.

Kaikista kodittomista ei ole esittelyä netissä, joten aina kannattaa kysyä!

Huomioithan, että teemme tätä työtä omalla vapaa-ajallamme, emmekä aina voi vastata puhelimeen. Jos niin käy, kannattaa soittaa myöhemmin uudelleen tai laittaa viestiä.

 

Jos nettiin kotia etsimään ehtineistä eläimistä kukaan ei vaikuttanut omalta, voit täyttää meidän adoptiolomakkeen.

Adoptiolomakkeeseen pääset tästä. 

 

Siinä kysymme tarkemmin tietoja sinusta, kodistasi, ja millaista eläintä etsit. Täytä adoptiolomake huolella, että osaamme miettiä juuri sinun perheeseesi sopivaa lemmikkiä/lemmikkejä. 

Voit myös laittaa sähköpostitse info@ssesy.fi avoimen hakemuksen.

 

Haluatko adoptoida kodittoman?

Kun haluat antaa kodin eläinsuojeluyhdistyksen kodittomalle eläimelle, tutustu ensimmäisenä luovutusehtoihimme. Nämä ehdot sisältyvät luovutussopimukseemme, joka tulee allekirjoitettavaksi eläimen noudon yhteydessä. Siksi on hyvä perehtyä niihin ennen eläimeen tutustumista.

Kun luovutusehdot ovat tuttuja ja olet löytänyt juuri Sinulle sopivan eläimen, laita sähköpostia tai soita eläimen yhteyshenkilölle. Tämän löydät ko. eläimen esittelystä. Sitä kautta pääset sopimaan, milloin pääsisit tutustumaan eläimeen.

Jos tutustumisen jälkeen päätät antaa eläimelle kodin, tulee sinun maksaa eläimen kulukorvaus ennen eläimen hakemista. 

 

Luovutamme kissoja pääsääntöisesti vain sisäkissoiksi!
Tämä ei kuitenkaan tarkoita, etteikö kissaa saisi ulkoiluttaa valjaissa tai päästää katettuun ulkotarhaan ulkoilemaan. 

 

Kulukorvaukset

  • Aikuinen kissa 180€ - 2 aikuista 350€
  • Kissanpentu (alle 12kk) 230€ - 2 pentua 450€
  • Seniori kissa (yli 10v) 150€
  • Koira 350-500€
  • Kani 80€
  • Muiden eläinten hinta on tapauskohtainen.

 

Myy vietti kaksi pitkää vuotta aivan yksin autiotalossa pelkän ruokinnan varassa. Kun hänet saatiin kiinni, Myylle oli kertynyt paljon rakkautta varastoon, ja nopeasti hän saikin uuden ikioman ihmisen.
Mauri löytyi Seinäjoelta nälkiintyneenä ja turkki takussa. Todella pitkään oli jo käynyt pihassa syömässä, mutta oli todella arka. Sisälle päästyään alkujärkytys laantui hyvin nopeasti. Tämä hurmaava kolli sai oman kodin perheestä, jossa pääsi rakastamiensa lasten huomion keskipisteeksi.
Hylätyn navetan turvesangosta aivan pieninä haetut Miina ja Ruuti kasvoivat turvassa suuriksi ja saivat omat kodit.
Rockyn elämän tärkeimmät asiat ovat ruoka ja rapsutukset. Tämä karskin näköinen hurmuri nautti paijauksista niin että kuola valui hurinan lomassa. Opittuaan sisäkissan tavoille, hän sai nopeasti oman kodin.
Pahvilaatikosta metsästä löytynyt Jubi pääsi herkkää kanipoikaa ymmärtävään kotiin.