Hemppa

8.11.2011

Hemppa on saanut kodin.

22.10.2011

HÄTÄTAPAUS! Hemppa tarvitsee pikaisesti uuden, kissattoman sijaiskodin tai mahdollisesti jopa sen loppuelämän kodin! Hemppaa on jouduttu siirtämään sijaiskodista toiseen jo aivan liian monta kertaa, tästä syystä haussa on kissaton paikka, jossa Hemppa saa olla silmäteränä. Luonteeltaan tämä kissa on mitä ihanin. Hempan tilanne on lohduton: jos sille ei pikaisesti löydy paikkaa tai kotia sitä uhkaa lopetus. Lisätietoja Hempasta saat yhdistyksen kissavastaavilta.

10.10.2010

Hempan kuulumisia sijaiskodista:

"Heippa!

Silittelystä ja rapsutuksista Hemppa pitää.

Hemppa on koko lailla vilkas ja välillä intoutuu leikkimään kuten pieni pentukisu. Hemppa pitää erityisesti palloista! On kovasti mieltynyt myös lankoihin ja heiluviin kudinpuikkoihin. :D

Sijaiskodissa Hemppa on tottunut eri-ikäisiin lapsiin ja viime aikoina myös pentukissaan.

 

1.8.2010

Hemppa on reipas nuori kolli. Ikää n. 1-2 vuotta. Hempalla on pehmeä ja kiiltävä musta-valkoinen turkki sekä valkoiset tassut. Tämä energinen kissa tykkää kovasti leikkiä ja touhuta, välillä tyytyväisesti kurnahdellen.  Väsähdettyään se heittäytyy kyljelleen maahan kehräämään ja kerjäämään silityksiä.  Ei viihdy sylissä, mutta tykkää kyllä rapsutuksista. Hemppa on leikattu ja rokotettu.