Möhkö


15.10.2011

Möhkö on saanut kodin!

6.7.2010

Uutta kotia etsii komea kollikissa Möhkö. Möhkön sijaiskoti kertoo hoidokistaan:


"Möhkö-poika kotiutui jo parissa viikossa. Aluksi Möhkö viihtyi paljon omissa oloissaan ja nukkui paljon, mutta alkoi sitten omia aikojaan liikkua ja olla muiden seurassa. Nyt nukkuu tyytyväistä esim. raapimapuun päällä. Näkee välillä niin hurjia unia että joskus meinaa tipahtaa nukkuessaan raapimapuulta alas. Nukkuma-asennot ovat myös välillä hyvin hauskoja, esimerkiksi usein todettu asento on rötvätä selällään tassut taivasta kohden =D

Ilman ongelmia Möhkö ystävystyi oman kollikissani kanssa ja nykyään leikkivät hyvässä sovussa. Toinen kissani, hyvin diivamainen neiti, ei kovinkaan paljoa piittaa Möhköstä ja Möhköhän tykkää siitä hyvästä joskus hieman härnätä neitiä. Mutta loppujen lopuksi Möhkö kyllä tulee helposti toimeen muiden kissojen kanssa (jos muut kissat vain tulevat toimeen Möhkön kanssa).

Olen kokeillut "härnätä" hieman Möhköä esim. nyppimällä hännästä, kokeillakseni toffaako kuinka helposti käteen tai muualle, mutta Möhkö-poika on osoittanut olevansa melko piittaamaton tämänkaltaiseen härnäämiseen eikä siis ole käyny kynsillä käteen kiinni. Samankaltaista asennetta tuntuu pojalla olevan muuhunkin olemiseen, hyvin tyynen rauhallisesti siis suhtautuu asioihin.

Vaikka Möhkö onkin suuren osan ajasta melko rauhallinen niin välillä intoutuu kyllä leikkimään kuin pieni pentu kun leikittää, sekä tykkää järsiä leikitysleluissa olevaa keppiä ja naruja. Sylissä Möhkö ei kovinkaan paljoa viihdy, tykkää kyllä rapsutuksista ja silityksistä, mutta suurin sen suosikki on turkin harjaus. Silloin möhkö kehrää hyvin onnellisena, yrittää vähän järsiä harjaa ja puskea kättä.

Möhkö on hyvin perso ruoan suhteen, heti kun menee keittiöön niin tulee perässä sinne istumaan, tuijottamaan ja kiehnaamaan jalkoihin että josko taas saisi vähän lisää ruokaa tai jotain muuta hyvää. Pohjaton vatsa siis pojalla, eikä nirsoile ruoan suhteen. Ja jos istun vaikka sipsipussin kanssa sohvalla, on Möhkö salamana vierellä kerjäämässä itselleen makupalaa.

Loppujen lopuksi Möhkö on hyvin tyypillinen peruskissa, mutta myös sopeutuvainen, ystävällinen ja niiiin "symppis" =) "

Möhkö on sijaiskodissa Kauhajoella ja sitä voi sopimuksen mukaan käydä katsomassa. Möhkö luovutetaan uuteen kotiin kastroituna.