Roosa ja neljä pentua


24.2.2011

Roosa ja pennut ovat uusissa kodeissa.


7.12.2010

Kotia etsii Roosa-kissa ja hänen neljä 15.9 syntynyttä pentuaan.

Omaa rakastavaa kotiaan etsii nuori kissaemo Roosa. Iältään ehkä vuoden paikkeilla, tarkkaa arviota on vaikea sanoa. Luonteeltaan Roosa on rauhallinen ja kiltti kissa, joka pitää tarkasti huolta pennuistaan. Pienikokoinen ja siro kissa. Luovutetaan leikattuna ja rokotettuna.


PENNUT:
 

ALISA on väritykseltään harmaa,valkoisin merkein,kasvoissa hieno valkoinen maski. tässä tytössä riittää mukavasti energiaa leikkiä ja touhata,on reipas ja utelias kissa neiti. syö erittäin hyvällä ruokahalulla ja käy hoitamassa vessa-asiat mallikkaasti. on tottunut lapsiin.


PIKKU-MYY on valkoisin merkein varustettu typykkä, ehkä pentueen rauhallisin mutta nopein! on utelias ja reipas hänkin,ja ruoka maistuu vallan mainiosti,vessa-asiat hoituu myös hyvin. pikku-Myy sopisi varmaan parhaiten toisen/toisten kissojen seuraan,mutta varmasti menisi myös ainoana kissanakin. on tottunut lapsiin.


NINNI on kolmivärinen neitokainen joka on reipas ja rohkea, todella perso ruuan perään. vauhtia typykästä löytyy ja tykkääkin leikkiä kovasti,sylissäkin viihtyy kun on vähän väsähtänyt leikin jälkeen. vessa-asiatkin alkaneet hoitumaan hyvin. on tottunut lapsiin.


HEMULI on harmaa valkoinen poika.pentueen suuri kokoisin, todella reipas ja rohkea pikku mies,tykkää leikkiä paljon ja on kova kiipeilemään,sylissä ei vielä malta pitkiä aikoja viipyä kun tekemisen halu on suuri. syö hyvin ja vessa-asiatkin hoituu. Hemuli pärjäisi varmasti hyvin myös ainoana kissana,mutta ei laittaisi varmastikkaan pahaksi jos kissa seuraakin olisi. on tottunut lapsiin.
Luovutusikäisiä alkaen viikolla 50.
 

Alisa
Pikku-Myy
Ninni
Hemuli