Ajankohtaista

Suosittu Ssesyn MATCH SHOW järjestetään jälleen! Sijaintina Hyllykallion Musti ja Mirrin parkkipaikka. Voit ilmoittautua ennakkoon 20.8.2019 asti tai paikan päällä klo 11.30 alkaen. Kehät aloittavat klo 13.00. Tapahtumaa sponsoroi Musti ja Mirri. Myynnissä myös haluttuja arpoja, kannatustuotteita sekä pikkupurtavaa puffetista.
Keppihevosten suomenmestaruuskilpailut on Suomen keppihevosharrastajat ry:n järjestämä vuoden suurin keppihevoskilpailu. Ssesy ry on mukana tapahtumassa esittelemässä toimintaansa.
Kissa vieköön -keräys järjestetään Seinäjoen Päivölän Citymarketissa. Olemme paikalla klo 11-15 vastaanottamassa kissanruoka ja -hiekkalahjoituksia. Lahjoittamalla kissanruokaa tai -hiekkaa autat Ssesyn kotia etsiviä kissoja.
Tervetuloa katsastamaan millainen voima löytyy Seinäjoen alueen järjestöistä, yhdistyksistä ja seuroista! Järjestömarkkinoilta löytyy varmasti kaikille jotakin omaan elämään sopivaa toimintaa. Ssesy on mukana esittelemässä toimintaansa ja tietenkin vastailemassa eläimiin liittyvissä kysymyksissä.
HAUnic Picnic (4.5.2019)
Seinäjoen Lakeuden puistossa juhlitaan Ssesyn toiminnalle elintärkeiden vapaaehtoisten ahkeraa työtä! Sinut on kutsuttu mukaan kiltin koirakaverisi ja picnic-korin kera. Paikalla on keppihevoskilpailua, akustista musiikkia, mahdollisuus kuvauttaa itsesi lemmikkisi kanssa ja tietysti Ssesyn toiminnan esittelyä ja kannatustuotteiden myyntiä.
Ystävänpäivän kunniaksi järjestämme jälleen sydämellisen kissanäyttelyn!
SSESY järjestää jälleen kodittomien kissojen näyttelyn K-Citymarket Joupissa 6.10. klo 11-16. Tervetuloa mukaan!
Helle on vähentänyt luonnonvaraisten eläinten juomapaikkoja.
Tervetuloa yhdistyksemme Keväisen riehakkaaseen koko perheen Match Show:hun 20.5.
RSS ATOM