Kissojen leikkauskampanja Evijärvellä, Ilmajoella ja Ylistarossa!

26.1.2022

Järjestämme maatiaiskissojen leikkauskampanjan Evijärvellä, Ilmajoella ja Ylistarossa maaliskuun loppuun saakka. Leikkaus, sirutus ja rokotus maksaa vain 20 euroa, me maksamme loput.

Tänä vuonna järjestämme maatiaiskissojen leikkauskampanjan Evijärvellä, Ilmajoella ja Ylistarossa. Me SSESYllä uskomme, että leikkaustoimenpiteestä on hyötyä kissan hyvinvoinnille ja sitä kautta omistajalleen. Niin kissa kuin omistajansakin välttyvät ei-toivotuilta pennuilta, toistuvilta kiima-ajoilta ja merkkailulta. Rakastetun lemmikin karkaamisriski ja reviirin koko pienenevät. Leikkauksella voidaan välttää myös kohdun ja kivesten kasvainsairaudet sekä vähentää nisäkasvainten riskiä. Leikattu kissa on myös tehokkaampi hiirien metsästäjä, kun mouruaminen ei haittaa työtä.

 

Tuettu leikkauskampanja on käynnissä maaliskuun loppuun asti. Se on suunnattu Evijärvellä, Ilmajoella ja Ylistarossa asuville henkilöille/perheille, jotka huolehtivat hyvin kissalemmikeistään, mutta joilla on vaikea järjestää leikkaukseen tarvittava raha vähävaraisuuden vuoksi. Haluamme auttaa myös niitä lemmikkejään rakastavia kissanomistajia, joilla on vapaasti ulkoilevia kissoja sekä navetta- ja tallikissoja. Leikkauskampanjan tukea voit siis hakea, jos sinulla on vapaana ulkoilevia kissoja, navetta- ja tallikissoja ja/tai taloustilanteesi on muuttunut elämänmuutoksen, kuten sairauden tai työttömyyden myötä. 

 

Kampanjassa tarjoamme mahdollisuuden kissan kastrointiin tai sterilointiin vain 20 euron omavastuuosuudella. Hintaan sisältyy myös rokotus ja mikrosiru, joka rekisteröidään Kissaliittoon. Ssesy maksaa leikkauksesta tulevat loput kulut. Leikkuut toteutetaan yhteistyössä Evijärvellä eläinlääkäri Katariina Kankaan, Ilmajoella JIK:n eläinlääkäri Elina Rintalan sekä Ylistarossa kunnaneläinlääkärin Minna Huhtalan kanssa.

 

Kerro meille sähköpostilla perustelut kissan tuettuun leikkaukseen. Kerro myös kissan/kissojen nimi, sukupuoli ja ikä. Ilmoita lisäksi puhelinnumerosi ja osoitteesi, että tiedämme minkä paikkakunnan kampanjaan haet. Voit tehdä hakemuksen myös toisen henkilön puolesta, kunhan sinulla on kyseisen henkilön suostumus.

 

Lähetä hakemus sähköpostiosoitteeseen leikkauskampanja@ssesy.fi. Hakemuksia otetaan vastaan maaliskuun loppuun asti. Jos hyväksymme hakemuksesi, saat sähköpostilla toimintaohjeet jatkosta, luvan ajanvaraukseen sekä ohjeet, mitä huomioida kissan leikkauspäivänä. Pyrimme lukemaan hakemuksia sitä mukaa kuin niitä tulee.

 

HUOM! Avustus ei ole tarkoitettu rotukissoille eikä kissan hankintahetkeen, koska silloin pitää olla jo valmiiksi mietitty, miten rahat riittävät eläimen eläinlääkärikuluihin ja hyvään hoitoon.