Ajankohtaista

Järjestämme maatiaiskissojen leikkauskampanjan Evijärvellä, Ilmajoella ja Ylistarossa maaliskuun loppuun saakka. Leikkaus, sirutus ja rokotus maksaa vain 20 euroa, me maksamme loput.
Järjestämme maatiaiskissojen leikkauskampanjan Jalasjärvellä ja Isossakyrössä maaliskuun loppuun saakka. Leikkaus, sirutus ja rokotus maksaa vain 20 euroa, me maksamme loput.
SEY Suomen eläinsuojelu kehottaa ihmisiä ottamaan yhteyttä lähipiiriinsä ja sopimaan jo etukäteen, miten lemmikin hoito järjestetään mahdollisissa sairaustapauksissa.
Nyt on helppoa siruttaa koirasi tai kissasi ilman ajanvarausta! Tule lemmikkisi kanssa Seinäjoen Päivölän Faunattareen lauantaina 7.3.2020 klo 12-16 välisenä aikana. Turvasiruksen hoitaa kokenut siruttaja. Hinta sirutukselle sekä omistajan tietojen rekisteröinti maksaa 25 euroa. Tuotoilla tuetaan Ssesyn toimintaa.
Suosittu tapahtuma järjestetään jälleen! Tule tutustumaan toimintaamme ja tietysti katsomaan kotia etsiä kissojamme. Paikkana tuttu Hyllykallion Musti ja Mirri. Myynnissä odotetut arvat, kannatustuotteet ja buffetista pientä suolaista ja makeaa kahvin/mehun kera. Otamme vastaan myös lahjoituksia, erityisesti viljattomista kissojen märkäruuista on pulaa. Tervetuloa!
Suosittu Ssesyn MATCH SHOW järjestetään jälleen! Sijaintina Hyllykallion Musti ja Mirrin parkkipaikka. Voit ilmoittautua ennakkoon 20.8.2019 asti tai paikan päällä klo 11.30 alkaen. Kehät aloittavat klo 13.00. Tapahtumaa sponsoroi Musti ja Mirri. Myynnissä myös haluttuja arpoja, kannatustuotteita sekä pikkupurtavaa puffetista.
Keppihevosten suomenmestaruuskilpailut on Suomen keppihevosharrastajat ry:n järjestämä vuoden suurin keppihevoskilpailu. Ssesy ry on mukana tapahtumassa esittelemässä toimintaansa.
Kissa vieköön -keräys järjestetään Seinäjoen Päivölän Citymarketissa. Olemme paikalla klo 11-15 vastaanottamassa kissanruoka ja -hiekkalahjoituksia. Lahjoittamalla kissanruokaa tai -hiekkaa autat Ssesyn kotia etsiviä kissoja.
Tervetuloa katsastamaan millainen voima löytyy Seinäjoen alueen järjestöistä, yhdistyksistä ja seuroista! Järjestömarkkinoilta löytyy varmasti kaikille jotakin omaan elämään sopivaa toimintaa. Ssesy on mukana esittelemässä toimintaansa ja tietenkin vastailemassa eläimiin liittyvissä kysymyksissä.
HAUnic Picnic (4.5.2019)
Seinäjoen Lakeuden puistossa juhlitaan Ssesyn toiminnalle elintärkeiden vapaaehtoisten ahkeraa työtä! Sinut on kutsuttu mukaan kiltin koirakaverisi ja picnic-korin kera. Paikalla on keppihevoskilpailua, akustista musiikkia, mahdollisuus kuvauttaa itsesi lemmikkisi kanssa ja tietysti Ssesyn toiminnan esittelyä ja kannatustuotteiden myyntiä.
RSS ATOM