Kodin saaneet

 

Tällä palstalla pääset lukemaan yhdistyksemme kautta kodinsaaneiden kissojen tarinoita ja kuulumisia.

Oletko hankkinut itsellesi kissan yhdistyksemme kautta? Otamme mielellämme vastaan kuvia ja kuulumisia kodinsaaneiden eläinten uusista kodeista. Jos haluat lemmikkisi tarinan sivuillemme, laitahan sähköpostia tulemaan: info@ssesy.fi. Kuva eläimestä uudessa kodissa olisi myös kiva!

 

 

Pitkäkarvainen Arvi-söpöliini korjattiin talteen elokuussa 2012 emonsa ja kahden siskonsa kanssa. Emo oli joutunut elämään jo pitkään hylättynä ja oli niin huonossa kunnossa ja uupunut, että kantoi lopulta katraansa ystävällisen ihmisen pihapiiriin kuin apua anoen. Kuvassa vasemmalla Arvi on juuri saapunut sijaiskotiin ja makoilee turvassa Saara-emon kainalossa.

Reipas pikkumies pääsi muuttamaan ikiomaan kotiin heti luovutusikään ehdittyään ja kun pojan valtaisa korvapunkkiriesa oli selätetty ja silmätulehdus oli hoidettu kuntoon. Oikeanpuoleisessa kuvassa nuorimies, nykyään Onni-nimisenä tunnettu hurmuri, on ulkoilemassa komeasti valjaat päällä tasan kaksi vuotta myöhemmin. Onni viettää nyt onnellisia kissanpäiviä rakastettuna perheenjäsenenä, mukavan Maija-kissan kaverina.