Liity jäseneksi

 

Yhdistystä voit tukea myös liittymällä jäseneksi. Ssesy:n jäsenenä kuulut automaattisesti myös kattojärjestöömme SEY:yn, jolla on 40 jäsenyhdistystä ympäri maata.

Jäsenet saavat Eläinten ystävä -lehden neljä kertaa vuodessa, Ssesy:n jäsenkirjeen kerran kuukaudessa, tunnukset jäsenten omille sivuille sekä mahdollisuuden osallistua jäsentapaamisiin.

Jäsenmaksu vuonna 2020 on 35€/vuosi, alle 15-vuotiailta 25€/vuosi.

 

LIITY TÄSTÄ!

 

Jäsenet ovat toiminnallemme äärimmäisen tärkeitä, oli sitten kyse aktiivijäsenestä tai kannatusjäsenestä. Voit itse päättää, miten tiiviisti haluat jäsenenä toimia. Jos haluat tulla mukaan talkoohommiin tai olla mukana kehittämässä Ssesyn toimintaa, niin ota rohkeasti yhteyttä hallitukseen. Jos taas pysyttelet mieluummin taka-alalla ja tahdot olla Ssesyn jäsen lähinnä kannatuksen vuoksi, on se meistä aivan yhtä upeaa!  Jäsenmaksut tuovat yhdistykselle säännöllistä taloudellista turvaa, jonka avulla pystymme ylläpitämään toimintaamme eläinten hyvinvoinnin parantamiseksi!

 

Jäsenille lähetetään neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Eläinten Ystävä-lehti.

Eläinten ystävä on SEY Suomen Eläinsuojeluyhdistysten liiton julkaisema jäsenlehti, jossa jaetaan tietoa sekä ajankohtaisista eläinten hyvinvointiasioista Suomessa ja kansainvälisesti sekä liiton monipuolisesta eläinsuojelutyöstä yhteiskunnallisesta vaikuttamisesta aina ruohonjuuritasolle saakka. Lehdestä löytyy uutisten ja ajankohtaisartikkeleiden lisäksi koko perheelle sopivaa viihteellistä materiaalia sekä liiton paikallisyhdistysten tapahtuma- ja koulutustietoja.

Ssesyn jäsenenä saat jäsenkirjeen sähköpostitse kerran kuukaudessa sekä tunnukset jäsenhuoneeseemme.